خواص فیزیکی عسل طبیعی

عسل علاوه بر ترکیبات و طعم، دارای ویژگی‌های مهم متعددی است. عسل تازه استخراج شده، یک مایع چسبناک است. میزان چسبندگی آن به مواد مختلفی بستگی دارد و بنابراین با توجه به ترکیبات و بخصوص مقدار آب آن، با یکدیگر متغیر است. رطوبت‌پذیری، یکی دیگر از خواص عسل بوده و توانایی عسل در جذب رطوبت از محیط و نگهداری آن را تعیین می‌کند. عسل نرمال با مقدار آب ۸/۱۸ درصد یا کمتر، رطوبت را از هوای دارای رطوبت بالای ۶۰ درصد جذب می‌کند. فشار سطحی عسل، بر اساس منشأ عسل متفاوت است، که این تفاوت احتمالاً به دلیل مواد کلوئیدی درون عسل می‌باشد. این ماده، علاوه بر چسبندگی بالا، عامل مشخصات کف‌زایی عسل نیز می‌باشد.

رنگ عسل مایع، از رنگ روشن و بی‌رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا مشکی متغیر است. رنگ‌های مختلف عسل عمدتاً تمام رنگ‌های طیف زرد تا کهربایی را شامل می‌شوند. رنگ عسل با توجه به منشأ گیاهی، عمر عسل و شرایط ذخیره‌سازی آن متفاوت است، اما میزان شفافیت و زلالیت آن به مقدار ذرات معلق درون آن نظیر گرده گل بستگی دارد. رنگ‌های کمتر متداول برای عسل، زرد کمرنگ (عسل گل آفتابگردان)، رنگ‌های مایل به قرمز (عسل شاه بلوط)، مایل به خاکستری (عسل اوکالیپتوس) و مایل به سبز (عسل شهد گیاه) هستند. به محض تبلور (شکرک زدن)، رنگ عسل روشن‌تر می‌شود، زیرا بلورهای گلوکز سفیدرنگ هستند. شکرک زدن عسل به دلیل شکل‌گیری بلورهای مونوهیدرات گلوکز رخ می‌دهد که بر حسب ترکیبات عسل و شرایط نگهداری آن، این بلورها از لحاظ اندازه، شکل، ابعاد و کیفیت با یکدیگر متفاوت هستند. هر چه مقدار آب عسل پایین و مقدار گلوکز آن بالا باشد، تبلور سریع‌تر رخ می‌دهد.


تخفیف|تخفیفات|تخفیفات_مشهد|تخفیف_مشهد|تخفیف در مشهد|آفرمی|افرمی|تخفیفات در مشهد|خرید|ارزان|برندمشهد|پوشاک|رستوران|فست_فود|آبمیوه|طباخی|استخر|کافی شاپ|مانتو|روسری

 www.offermeco.com

 

 


offermeco

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل : پایان نامه های کارشناسی ارشد فروش محصولات بی نظیر دانلودی و فوری اهميت کتابخواني اسنپ ، تپ سی دوستی پاک رتبه الکسا ایران بهـراد مونولوگ